Τα νέα ανώτερης ποιότητας καύσιμα κίνησης από την Πετρολίνα

Στην Πετρολίνα εδώ και 60 χρόνια μέσω στρατηγικού προγραμματισμού, έρευνας και προσήλωσης στην ποιότητα αλλά και στον άνθρωπο, αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Τα νέα, ανώτερης ποιότητας, καύσιμα κίνησης Petrolina-EnergyMax (P-EnergyMax), με τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετο, μπορούν να βοηθήσουν στη προστασία του κινητήρα, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και να προσφέρουν στον οδηγό περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα.*

Με την προσθήκη του νέου, υψηλών προδιαγραφών πρόσθετου, τα νέα μας καύσιμα μπορούν να παρέχουν:*

*Η βάση για σύγκριση προκύπτει από τη σύγκριση έναντι του καυσίμου κίνησης χωρίς πρόσθετα και με τη συνεχή χρήση του P-EnergyMax. Τα οφέλη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η κατάσταση και ο τύπος κινητήρα, ο τρόπος οδήγησης, τα καύσιμα που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως, η γενική συντήρηση του οχήματος, το κλίμα, το οδόστρωμα, η κυκλοφοριακή κίνηση.

Τα καύσιμα P-EnergyMax διατίθενται σε αμόλυβδη βενζίνη 95 και 98 οκτανίων και σε πετρέλαιο κίνησης EuroDiesel, χωρίς επιπρόσθετο κόστος σε όλα τα πρατήρια Πετρολίνα.

Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βασιλικό.
Η αρχή μιας νέας εποχής.

Με τις νέες υπερσύγχρονες, υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις στο Βασιλικό και με την πλήρη αυτοματοποίηση του ίδιου του τερματικού, μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα ακόμη υψηλότερης ποιότητας, τηρώντας παράλληλα όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ύψιστη σημασία έχει δοθεί σε όλα τα συστήματα ασφαλείας, ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας. Για παράδειγμα, η μονάδα ανάκτησης ατμών Carbovac/Alma, ελαχιστοποιεί τις εκπομπές ατμών, ικανοποιώντας παράλληλα τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για τις εκπομπές ρύπων.

Στο σύνολό του το τερματικό στο Βασιλικό, αποτελείται από 18 δεξαμενές, συνολικής χωρητικότητας 113.000 κυβικών μέτρων, όλων των τύπων υγρών καυσίμων. Με δυνατότητες σύγχρονης και άμεσης εξυπηρέτησης στις φορτοεκφορτώσεις και στη διανομή, το έργο μπορεί να καλύπτει σε ανάγκες ολόκληρη την Κύπρο, αλλά και διεθνείς αγορές.

Πετρολίνα. 60 χρόνια μαζί, κινούμε την Κύπρο.